Tabung

Saturday, December 14, 2013

Set Hamil,berpantang,menyusu Shaklee

Assalamualaikum...

Hari ini kite nak introduce produk dari Shaklee yang merangkumi set untuk kehamilan,berpantang dan menyusu badan.. Sesiapa yang sedang mencari set2 diatas anda boleh pilih set ini.. Insha Allah.. Dijamin selamat.. Tiada kesan sampingan.. Dan yang pasti Shaklee ni sudah lama diparasan tau.. Bagi mummy to be yang sedang hamil mesti nak makan makanan yanh berkhasiat untuk baby comel kat dalam peyot tu kan.... Sebab bila kita mengandung ni kita sendiri akan automatik tak lalu nak makan masa early stage pregnant.. Sbb banyak alahan.. Macam kita dulu pun sama. Tapi dulu tak tau ape tu Shaklee.. Kalau tau dari dulu lagi da amalkan tau.. Hihi.. Supliment ni la membantu kita membekalkan tenaga dan vitamin untuk si comel tersayang tu.. Bagi set berpantang plak.. Dia elok dalam mempercepatkan proses membaik luka selepas bersalin.. Selain memberi tenaga selepas kita banyak mengeluarkan tenaga masa nak bersalin.. Lepas bersalin kan badan kita lemah sangat.. So supliment ni menbantu kita memberi tenaga untuk kita sepanjang proses berpantang.. Dan dia mesra baby.. Sebab kalau jamu kan panas dan baby senang kene jaundis.. So ibu2 yang menyusu badan tu boleh menyusu baby dia tanpa ragu2.. Bestkan? Ibu sihat.. Baby pun dapat manafaat.. So pada sesiapa nak tau lebih lanjut boleh la sms/whatsup kat no bawah ni.. Insha Allah anda akan dilayan sebaik mungkin.. Hihihi.. Atau kat fb kt norazrini amran.. Jumpa lagi untuk entry yang akan datang.. Tata titi tutu.. Indipendent distributer Shaklee Rin | 0169957457 Shaklee ID: 954092

No comments:

Post a Comment