Tabung

Sunday, February 19, 2012

Saya Sayang awak!!

ok... sile muntah bagi mereka2 yang tak tahan bace title di atas... hihihi... tak kisah lah ape yang korang nak kate... aku cuma nak meluahkan ape yang aku rase... >_<

thanks sayang.... sayang awak sangat2... u make my day sunshine~~ (betul ke ayat aku tu??)
semoga kasih dan sayang ini akan terus mekar... dunia dan akhirat... setiap kejutan yang awak beri pada saya sangat2 diluar jangkaan saya... sangat terharu... (romantik jugak suami aku ni rupanya... :') )

Love You sayang~~    





 


No comments:

Post a Comment