Tabung

Wednesday, February 15, 2012

Change from Miss Rin to Mrs. Rin~~


Alhamdulillah... syukur nikmat yang Allah beri.... selesai sudah majlis perkahwinan aku dan adi cyg... dalam x sedar dah masuk 2 minggu lebih melayari bahtera rumah tangga... cam x caye pun ade...hihihi... :')


Semoga  perkahwinan ini diberkati dan mengeratkan lagi kasih sayang antara kami berdua... love u so so much sayang... :') juga dikurniakan zuriat- zuriat yang ramai, soleh & solehah ,dibukakan pintu rezeki yang melimpah ruah untuk kami sekeluarga...


Buat teman-teman yang mengenali kami... doakan kami bahagia dunia & akhirat... doa ikhlas dari kalian amat bermakna buat kami.... <3 <3 <3

terima kasih yang tak terhingga buat keluarga, saudara yang banyak membantu sepanjang majlis berlangsung... buat cik nida cayang, thanks sgt2 bagi hadiah yang sangat2 best... telur pindang special...terharu aku tau.. nak masak dah la rumit..  n for the second adiah pun i terharu gak... hihihi.. :')
sorry yer kalo mase majlis tu aku x sempat nak layan korang semua... x sempat nak borak sgt2...

untuk picture kawen nnt aku masuk kan kalo ade kelapangan yeap... hihihi... time to go... bubye~~


-with l.o.v.e-

No comments:

Post a Comment