Tabung

Tuesday, December 6, 2011

Debaran

Salam n halu sume bloggers diluar sane.... ok mmg aku dah lame x meng'update' blog. x der mood nak update entry baru. just view blog jer skang ni.. huhuhu
.
.
.
.
skang ni musim orng kawen.. setiap mgu ade jer undangan majlis kenduri kawen yg aku dapat.. Alhamdulillah bg yang sudah selesai majlis, dan yg masih menanti.. semoga majlis kalian dipermudahkan segala urusan... dan aku juga salah sorng antaranye yang menanti dengan penuh debaran... dup dap dup dap...
.
.
.
.
mase type entry ni pun tgh berdebar... x sure sama ada aku berdebar sebab perut yang lapar minta diisi or kerana kesejukan dlm opis... huhuhu.. segala perasan bercampur baur. Dengan segala macam yg perlu dipikirkan aku berharap serta berdoa supaya  majlis aku dan semua b2b diluar sana dipermudahkan oleh tuhan. semoga lancar segala urusan... dan sentiasa dimurahkan rezeki... baru sekarang aku paham camne perasaan ex-b2b memikirkan persiapan majlis sendiri.
.
.
.
.
ok.. harus pergi makan ni... perut dah lapo minta diisi. jumpa lagi dilain entry... maaf kalo entry ni mcm tergantung ke ape sbb perut mmg tgh lapo giler. x mampu nak berpikir. hahahaha.... tata

-Love-


No comments:

Post a Comment