Tabung

Saturday, December 17, 2011

Mirae song

tengah borak ngan mummy... tibe2 kuar lagu feveret aku time belajar dolu2.... huaaaaaaaaa~~ rindu..... :'(
lagu ni ari2 aku dok nyanyi... x kire nak gi klas ke, dlm bilik air ke, selalu sngat2... smp cik nida naik muntah dengar...hahaha... nasib la yer cik nida...kawan kamu ni memang begini... muahahaha.... ni time aku tengah dok giler2 dengar lagu jepun.... dok hafal... dulu thr fm ade segmen utk lagu2jepun,selasa kul 10 mlm... sanggup ni duk dengar siap pakse bdk umah join sekali... bestnyer~ sangat rindu time2 tu....  ni aaku tepek lirik dia yer....

Kiroro: Mirae


Hora ashimoto wo mite goran
Kore ga anata no ayumu michi
Hora mae wo mite goran
Are ga anata no mirai

Haha ga kureta takusan no yasashisa
Ai wo idaite ayumeto kurikaeshita
Ano toki wa mada osanakute imi nado shiranai
Donna watashi no te wo nigiri
Isshoni ayundekita

Yume wa itsumo sora takaku aru kara
Todokanakute kowai ne dakedo oitsuzukeru no
Jibun no sutori dakara koso akirametakunai
Fuan ni naruto te wo nigiri
Isshoni ayundekita

Sono yasashisa wo toki ni wa iyagari
Hanareta haha e sunao ni narezu

Hora ashimoto wo mite goran
Kore ga anata no ayumu michi
Hora mae wo mite goran
Are ga anata no mirai

Sono yasashisa wo toki ni wa iyagari
Hanareta haha e sunao ni narezu

Hora ashimoto wo mite goran
Kore ga anata no ayumu michi
Hora mae wo mite goran
Are ga anata no mirai

Hora ashimoto wo mite goran
Kore ga anata no ayumu michi
Hora mae wo mite goran
Are ga anata no mirai
Mirai e mukatte
Yukkuri to aruite yuko





-kawaie-

The moment

Assalamualaikum....

hari ni just nak share picture aku bertunang. iyerr kan..... dah berkurun baru aku nak letak picture2 aku.
hehehe... bukan artis pun kan... so aku letak awl ke lambat ade org kesah... huhuhuhu....tet!!

aku suke tgk picture tunang aku... if tengah x der nak buat ape... picture2 ni la aku duk tenung tgk...hehehe. bile tgk balik mcm ade 1 perasaan kat dilubuk hati... sayu, happy,gembira... sume ade.. dan bile tgk balik picture ni rase sayang dekat encik ehem..ehem.. bertambah2... rindu time ni.walaupun picture ni x seberapa tapi ni la kenangan yg dapat aku simpan untuk anak2 aku nnt... ekekeke...



Time ni tangan gigil2... oh saya sungguh malu dimase ini....



salam ngan bakal mak mertua..ngehh... hanya Tuhan yang tahu betapa pantasnya jantung aku berdegup time ni.... ok saya sangat gugup... pasti...

salam lagi...heee


bergambar lg.... me tengah menahan malu...sungguh


serius kan muke...

with my lovely mummy~~

dan lagi~ with encik ehem also...


-Love story-









Tuesday, December 6, 2011

Debaran

Salam n halu sume bloggers diluar sane.... ok mmg aku dah lame x meng'update' blog. x der mood nak update entry baru. just view blog jer skang ni.. huhuhu
.
.
.
.
skang ni musim orng kawen.. setiap mgu ade jer undangan majlis kenduri kawen yg aku dapat.. Alhamdulillah bg yang sudah selesai majlis, dan yg masih menanti.. semoga majlis kalian dipermudahkan segala urusan... dan aku juga salah sorng antaranye yang menanti dengan penuh debaran... dup dap dup dap...
.
.
.
.
mase type entry ni pun tgh berdebar... x sure sama ada aku berdebar sebab perut yang lapar minta diisi or kerana kesejukan dlm opis... huhuhu.. segala perasan bercampur baur. Dengan segala macam yg perlu dipikirkan aku berharap serta berdoa supaya  majlis aku dan semua b2b diluar sana dipermudahkan oleh tuhan. semoga lancar segala urusan... dan sentiasa dimurahkan rezeki... baru sekarang aku paham camne perasaan ex-b2b memikirkan persiapan majlis sendiri.
.
.
.
.
ok.. harus pergi makan ni... perut dah lapo minta diisi. jumpa lagi dilain entry... maaf kalo entry ni mcm tergantung ke ape sbb perut mmg tgh lapo giler. x mampu nak berpikir. hahahaha.... tata

-Love-