Tabung

Monday, September 5, 2011

Selamat hari raya~~

hai sume~~ amacam raya ? meriah x nok? hihihi... kate raya setahun sekali kan.. mesti la meletupkan.. ape2 pun beraye2 gak.. kehidupan lepas raya tu kene pikir gak. jgn main sedap je nak berbelanje... pas aye mulut tenganga... kering kontang poket... hehehe... ape2 pun aku nak ucap selamat hari raye lah yer kepada korang sume... maaf zahir & batin. maaf kalau ade terkasar bahase atau tersalah ayat sepanjang aku post kan entry kat blog aku ni... huhuhu... kite hanya manusia biase yang tak dapat lari dari melakukan kesilapan... peace!! no war...

memandangkan masih lagi mood beraye aku tujukan lagu ni kat korang sume la yer... aku suke sangat lagu ni... happy jer... hehehe... nengok sikit muke abg nuar mase mude2... hehehe... so layan~~






-ririn-
****tetibe nak makan cekodok... grrr.. ape kes... 
salam aidil fitri

No comments:

Post a Comment