Tabung

Monday, June 6, 2011

Nora Elena~~

sape yang follow cite ni angkat tangan!! hehehe... best kan cite ni... aku baru jer nengok cite ni..sejak dah keje ni x sempat nak nengok tv kalau waktu keje.. balik umah pun masak..makan...borak2 ngan mak.. layan sikit tv terus tdo. tak larat akuu nak stay sampai larut malam..


kt sambung balik pasal cite nora elena ni... dengar cite drama ni adaptasi dari novel Kasih yang suci.. skang kan banyak drama wat adaptasi dari novel..



hehehehe... mase aku nengok cite ni... feeling lain macam la.... tiap kali kuar watak seth than tu... tiap kali terdetik kat hati:


"Best nyer dapat suami macam seth than tu~~~ "
"romantiknyer~~~ ngehhh T_T"
"Baiknyer dia... nape la si elena ni.... laki ko yang baik camtu pun masih x leh nak terima lagi..."
"nak macam ni gak~~~ ngeehhh ..."
"nak gak~~~"


hehehehe... dan aku pasti sume gegirl akan ade perasaan macam aku gak... hehehehehe...
sebenar nya aku tak penah bace lagi novel ni... nanti aku nak caik and nak bace gak... mase tu kompem sambil bace novel ni sambil2 senyum kambing sorang2....ngehh~~~ muahahaha,.... over ek ko ni rin... hahaha... papai~~~










rin :)



4 comments:

  1. suke kan... ngeehhh... bestkan...hehehe... :p

    ReplyDelete
  2. kite baru beli novel 'Kasih Yang Suci' tu..
    bace dlm 10 ms je pastu stop dulu...
    sebab novel ngan drama ada lain sikit kan...
    so tanak la confius t...

    oh btw kite da follow awk taw..

    ReplyDelete
  3. kite x bace lagi novel ni....memang nak pegi cari gak ni... huhu...
    thanks ek... kt pun da follow awk gak... b2b ek.. :)

    ReplyDelete