Tabung

Monday, June 6, 2011

kawen-kawen...

pak..pak..gebunng2..pak..pak..gebung3... heehehehe... feeling ler tu.. hehehe...skang ni kan bulan orang kawen. setiap minggu ade je kenduri org kawen... aritu baru balik melaka ngan johor. Angah ade wat akikah kat kg kak ngah.. sepanjang2 jalan kat high way tu jem.. sabar je la.. walau pun bukan aku yg bawak tp tetap aku rase penat gile..ekekeke... cian along kan sebab dia yg kene drive. heee... abis gi kenduri umah kat melaka kt org terus gerak gi johor.

Nasib la x jem sangat dan samapai gak kat umah mak cik aku kat bandar tenggara. kt org tdo sane dulu esok baru gerak sama2 gi kulaijaya... fuhh... penat.. tapi best ar... sebab dapat makan lauk kenduri.. hehehe... minggu tu gak banyak member aku kawen...

Bile dengar lagu perantin ni tetibe je jd feeling2 nak kawen... ngeehhh.... gedik kan kau ni rin... muahahahaha... lalalala~~... ape pun.. untuk yg baru melangsungkan perkahwinan.. yang akan dan bakal selamat pengantin baru.. moga berbahagia dunia dan akhirat.. semoga mendapat keberkatan dari-Nya....Amin...









ryn

No comments:

Post a Comment