Tabung

Wednesday, June 29, 2011

Hargailah orang tersayang...

Salam semua....


hai korang... lame dah aku tak post entri kan...sibuk sikit la teman2 sume.. hari ni aku nak share something kat korang sume... hargailah setiap org yg ade disekeliling korang.. your family.. kawan2... kekasih hati.. sape saja, sebab kite tak tau apa ketentuan takdir yang Allah tentukan untuk kite.



Aku terpanggil nak post entri ni sebab aku terbace 1 entri dari teman blogger aku.. mula2 aku just nak tengok2 resepi jer.. kebetulan terbace 1 entri yang betul2 menyentuh jiwa, dan aku pasti sapa2 yang bace akan berjurai air mata..


Buat Ummi_izz, Kalau akak terbace entri ni.. maaf kalau akak tersinggung akan entri ni, sy x der niat lain.. cuma untuk tatapan dan peringatan untuk diri saya terutamanya dan teman2 lain supaya menghargai setiap orang disekeliling.. dan adakah saya nnt akan boleh jadi sekuat akak.... Semoga akak dan anak2 akan terus tabah dalam menempuh segala Ketentuan Allah..

ryn

2 comments:

  1. hello :)

    btw, kdg2 kite akan terasa kehilangan kalo org tu belalu pegi. hargai smentara masih ade. hidup kite pon ta lame.

    ps : psl laksamana sunan, sutera bidadari mmg yg latest. ta silap ade trailer nak promo novel ni. huhu

    ReplyDelete
  2. waaa... harus la pegi cari ni... ingatkan cite ni dah abis. rupenyer ade sambungan lagi.. hhuhuhu... thanks ek... ;p

    ReplyDelete