Tabung

Thursday, June 30, 2011

SAVE THE DATE : TOMOK & AYU



sangat comel~~~~







ryn :)








Wednesday, June 29, 2011

Hargailah orang tersayang...

Salam semua....


hai korang... lame dah aku tak post entri kan...sibuk sikit la teman2 sume.. hari ni aku nak share something kat korang sume... hargailah setiap org yg ade disekeliling korang.. your family.. kawan2... kekasih hati.. sape saja, sebab kite tak tau apa ketentuan takdir yang Allah tentukan untuk kite.



Aku terpanggil nak post entri ni sebab aku terbace 1 entri dari teman blogger aku.. mula2 aku just nak tengok2 resepi jer.. kebetulan terbace 1 entri yang betul2 menyentuh jiwa, dan aku pasti sapa2 yang bace akan berjurai air mata..


Buat Ummi_izz, Kalau akak terbace entri ni.. maaf kalau akak tersinggung akan entri ni, sy x der niat lain.. cuma untuk tatapan dan peringatan untuk diri saya terutamanya dan teman2 lain supaya menghargai setiap orang disekeliling.. dan adakah saya nnt akan boleh jadi sekuat akak.... Semoga akak dan anak2 akan terus tabah dalam menempuh segala Ketentuan Allah..

ryn

Monday, June 6, 2011

Nora Elena~~

sape yang follow cite ni angkat tangan!! hehehe... best kan cite ni... aku baru jer nengok cite ni..sejak dah keje ni x sempat nak nengok tv kalau waktu keje.. balik umah pun masak..makan...borak2 ngan mak.. layan sikit tv terus tdo. tak larat akuu nak stay sampai larut malam..


kt sambung balik pasal cite nora elena ni... dengar cite drama ni adaptasi dari novel Kasih yang suci.. skang kan banyak drama wat adaptasi dari novel..



hehehehe... mase aku nengok cite ni... feeling lain macam la.... tiap kali kuar watak seth than tu... tiap kali terdetik kat hati:


"Best nyer dapat suami macam seth than tu~~~ "
"romantiknyer~~~ ngehhh T_T"
"Baiknyer dia... nape la si elena ni.... laki ko yang baik camtu pun masih x leh nak terima lagi..."
"nak macam ni gak~~~ ngeehhh ..."
"nak gak~~~"


hehehehe... dan aku pasti sume gegirl akan ade perasaan macam aku gak... hehehehehe...
sebenar nya aku tak penah bace lagi novel ni... nanti aku nak caik and nak bace gak... mase tu kompem sambil bace novel ni sambil2 senyum kambing sorang2....ngehh~~~ muahahaha,.... over ek ko ni rin... hahaha... papai~~~










rin :)



kawen-kawen...

pak..pak..gebunng2..pak..pak..gebung3... heehehehe... feeling ler tu.. hehehe...skang ni kan bulan orang kawen. setiap minggu ade je kenduri org kawen... aritu baru balik melaka ngan johor. Angah ade wat akikah kat kg kak ngah.. sepanjang2 jalan kat high way tu jem.. sabar je la.. walau pun bukan aku yg bawak tp tetap aku rase penat gile..ekekeke... cian along kan sebab dia yg kene drive. heee... abis gi kenduri umah kat melaka kt org terus gerak gi johor.

Nasib la x jem sangat dan samapai gak kat umah mak cik aku kat bandar tenggara. kt org tdo sane dulu esok baru gerak sama2 gi kulaijaya... fuhh... penat.. tapi best ar... sebab dapat makan lauk kenduri.. hehehe... minggu tu gak banyak member aku kawen...

Bile dengar lagu perantin ni tetibe je jd feeling2 nak kawen... ngeehhh.... gedik kan kau ni rin... muahahahaha... lalalala~~... ape pun.. untuk yg baru melangsungkan perkahwinan.. yang akan dan bakal selamat pengantin baru.. moga berbahagia dunia dan akhirat.. semoga mendapat keberkatan dari-Nya....Amin...









ryn