Tabung

Monday, April 25, 2011

Kebaikan Vaseline petroleum jelly


Hai semua!!!... dah lame x update entry kan..hehehe... okey, hari ini aku nak bagi tips sikit. ada tak siapa2 yang pernah dengar tentang Vaseline petroleum jelly? Dulu aku tak tau sangat pasal produk ni.Pernahlah tengok member klas aku pakai, tapi aku tak amek kesah sangat.Sampailah suatu hari aku terjumpa kat blog sis ni. sorry aku tak ingat... dia cite la kebaikan vaseline ni.Ape lagi lepas abis kerja aku pun cepat2 pegi kedai caik bende alah tu.

Sesape yang ada jerawat kat muka leh la try sapu kat muke atau kat jerawat tu waktu nak malam sebelum tdo. InsyaAllah jerawat korang akan kecut esok nyer.aku dah try dan memang menjadi.. Alhamdulillah.. dan lepas tu kulit korang akan licin dan glowing u... huhuhu...
harga pun murah tak mahal cuma RM 4.50 jer. kulit korang akan kurang berminyak dan jerawat pun tak der.hehehe... tu yang aku suka tu...

okey kalau aku ada tips2 yang terbaru akan aku share kan dekat korang semua...
tata~~


-ryn-

4 comments:

  1. kalo kulit yg kurang minyak bole pkai x? kang kering lak kulit muka..hohohoh

    ReplyDelete
  2. ermmm... boleh kot. sebab mak aku pun pakai gak.hehehe.. muke ko akan jadi lembab. dia balancekan minyak kat muke ko sebenarnya. baby pun leh guna. pendek kata sume kulit leh guna. bibir kering ke tumit kering ke boleh sapu.. hehehe

    ReplyDelete
  3. yeke? misti beli ni..tq cik riri
    sbb tumit sya mula kering..
    tgh cari somting..mklumlah xde experiance.heeee

    ReplyDelete
  4. hehe.. ade pembace la blog dia.. hehehe

    ReplyDelete