Tabung

Thursday, March 17, 2011

Hobi......

korang ade hobi tak?? mesti lah ade kan. hehehe... semua org ade hobi masing2. aku nak cite pasal hobi baru aku. sejak aku tgk kat blog kak suzana
aku jadi jatuh cinta ngan sulaman ni. cantik sangat2!! hehehe... kalau la aku dapat buat macam kak suzana. so aku amek keputusan beli kit jahitan yang paling asas. hehehe..tapi bkn aku beli pun.. cik sayang yang belikan..hehehhe...time kaceh sayang~~~ Nanti aku upload plak gambo2 nye ek.... kemalasan melanda skang ni... hehehehe... -ryn-

blog saya~~

hai semua.... setelah lame menyepikan diri, ni baru skang nak sambung berblogger balik ni. hehehehe..... aku buat ni just nak isi mase terluang (ade ke masenye?? hehehe). Nak share ape yang aku tahu and korang leh share gak ape yang korang tahu... hehehe..kalau nak kate aku wat sebab ikut org lain wat lantak la.... ade mak kesah??? kalau ade sape sudi baca blog aku ni... sudi2 kan la ek... -ryn-